Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ο Ken και η Roberta Williams θα κυκλοφορήσουν το Colossal Cave 3D Adventure

*
Ο Ken και η Roberta Williams, ιδρυτές της Sierra On-Line ετοιμάζονται να φέρουν στην αγορά το remake του Colossal Cave Adventure, που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του '70. Ο τίτλος του θα είνα Colossal Cave 3D Adventure. Όπως αποκαλύπτει το IGN, πρόκειται για ένα first-person 3D adventure game για συσκευές VR και PC. Θα υπάρχουν περισσότερες από 100 τοποθεσίες και όπως συνέβαινε με το text adventure της τότε εποχής, οι παίκτες θα κληθούν να λύσουν γρίφους και να αναζητήσουν θησαυρούς. Με τη διαφορά ότι τώρα θα έχουν πλήρη οπτική επισκόπηση του περιβάλλοντος χώρου.

Το original Colossal Cave Adventure ήταν δουλειά του Will Crowther και κυκλοφόρησε το 1976. Μάλιστα άνοιξε το δρόμο για τα κλασσικά πλέον Zork, Rogue αλλά και για το Mystery House που αποτελεί ιδιοκτησά των Williams.


Τα τελευταία χρόνια είχαν αποσυρθεί από τη βιομηχανία των video games, όμως η βαρεμάρα λόγω του lockdown τους οδήγησε να ξεκινήσουν την ανάπτυξη του Colossal Cave 3D Adventure.

"Αναζητούσα κάτι ενδιαφέρον για να προγραμματίσω, μέχρι που η Roberta πρότεινε το Colossal Cave", είπε ο Ken Williams. "Η Roberta ξεκίνησε τη μεταφορά σε 3D και εγώ δημιούργησα μια ομάδα. Όσο εμβαθύναμε στο παιχνίδι, τόσο περισσότερα επίπεδα πολυπλοκότητας ανακαλύπταμε, που εξηγούν τους λόγους για τους οποίους αποτέλεσε φαινόμενο για τη βιομηχανία. Έχει στοιχεία δράσης, χιούμορ, περιπέτειας, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, scoring system και έναν τεράστιο κόσμο προς εξερεύνηση. Είναι βέβαιο ότι το παιχνίδι θα ικανοποιήσει τη νέα γενιάς και είναι 100% διαφορετικό σε σχέση με ό,τι υπάρχει στην αγορά αυτή τη στιγμή", συμπλήρωσε ο Williams.

Τo ντουέτο και η νέα τους ομάδα, Cygnus Entertainment, φιλοδοξούν να κυκλοφορήσουν το Colossal Cave 3D Adventure το Καλοκαίρι, για PC και Meta Quest 2.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*